Фитнес Фабрика Кисела Вода

За нашата сала

Специјализиран простор за кросфит, функционален и тотал боди тренинг, кој се наоѓа во населба Кисела Вода. Се состои од 250м2 внатрешна вежбална површина, 2 соблекувални со тушеви и шкафчиња, како и катче за деца.

Паркинг за велосипеди и автомобили е обезбеден во кругот на салата и е бесплатен.

Достапни Тренинг Програми

Кросфит и функционален тренинг со Атанас Михајловски

Кросфит термини

Понеделник, Среда, Петок - 06:00ч
Понеделник, Среда, Петок - 07:00ч
Понеделник, Среда, Петок - 08:00ч
Понеделник, Среда, Петок - 18:00ч
Понеделник, Среда, Петок - 20:00ч
Вторник, Четврток - 19:00ч;Сабота - 09:00ч или 18:00ч
Вторник, Четврток - 20:00ч;Сабота - 09:00ч или 18:00ч
HYBRID - Понеделник, Среда, Петок - 16:00ч

Недела – за сите групи, терминот е во 09:00ч или 10:00ч по договор

Од Понеделник до Петок – OPEN GYM од 16:00 – 17:00

Тотал Боди со Елена Бубало Михајловска

Тотал Боди термини

Понеделник, Среда, Петок - 06:00ч
Понеделник, Среда, Петок - 07:00ч
Понеделник, Среда, Петок - 08:00ч
Понеделник, Среда, Петок - 17:00ч
Понеделник, Среда, Петок - 19:00ч
Вторник, Четврток - 17:00ч; Сабота - 09:00ч или 18:00ч
Вторник, Четврток - 18:00ч; Сабота - 09:00ч или 18:00ч
Вторник, Четврток - 20:00ч; Сабота - 09:00ч или 18:00ч

Недела – за сите групи, терминот е во 09:00ч 

Важно: Тренинзите траат по 1 час (60 минути). Потребно е вежбачите да дојдат 10 – 15 минути пред почеток на тренингот за да имаат време да се подготват. Тренинзите започнуваат строго во предвидениот термин и не зависат од бројот на присутни вежбачи.

Нема подобар момент од сега, пиши ни тука!