фитнес фабрика

Што сме ние

Фитнес Фабрика е заедница од храбри, одговорни и дисциплинирани индивидуи, посветена на човечка еволуција, тренинг по тренинг. 

Ние во Фитнес Фабрика веруваме дека човечкото тело доаѓа во секакви форми и големини. Сите ние сме на патот да станеме подобра верзија од себе, да станеме посилни, поздрави, поубави. Да станеме подобри луѓе.

Нашата фабрика е поинаква од другите. Нашата фабрика е место каде комплексноста и хаосот се рециклираат во едноставност, исправност и одржливост, a стравот и колебливоста се рециклираат во инспирираност и самодоверба. Место каде животите се трансформираат. 

Горди сме не само на професионалните и внимателно формирани тренинг програми кои ги одржуваме, туку и на атмосферата на мотивација и поддршка која ја создаваме. Со нас не добивате само тапкање по рамото што сте се појавиле на тренингот. Со нас станувате дел од семејство. 

Закажи си бесплатен пробен час со нас! Дојди, изгуби по некоја лоша навика, стекни по некој добар пријател и стани фит засекогаш. Се гледаме.

Кои сме ние

Тренинг Програми

Тотал Боди

со Елена Бубало Михајловска

Локација Кисела Вода
Локација Карпош 1

Кросфит и функционален тренинг

со Атанас Михајловски

Локација Кисела Вода

Фитнес Фабрика Кисела Вода се наоѓа кај кружниот тек

Што добиваш

Наздравје вежбање и убаво чувство

Групни тренизи
со индивидуален пристап

Совети за здрава и избалансирана исхрана

Високо мотивирана заедница како поддршка

Нема подобар момент од сега, пиши ни тука!