Фитнес Фабрика Карпош

За нашата сала

Mодерно уреден простор, кој се наоѓа во Карпош 1, спроти Зоолошка градина, на лесно достапна локација. Се состои од 250м2 вежбална површина, 2 просторни соблекувални со тушеви и шкафчиња и лежерен простор.

Паркинг за велосипеди е обезбеден пред салата.

Предлог паркинг за автомобили – платен паркинг пред Зоолошка градина.

Важно: Салата е сместена во станбена зграда во чија што околина паркирањето е дозволено само за резиденти.     

Достапни Тренинг Програми

Тотал Боди со Елена Бубало Михајловска

Термини

Вторник, Четврток, Петок - 6:30ч
Вторник, Четврток, Петок - 7:30ч
Вторник, Четврток, Петок - 8:30ч
Понеделник, Среда, Петок - 17:00ч
Понеделник, Среда, Петок - 18:00ч
Понеделник, Среда, Петок - 19:00ч
Понеделник, Среда, Петок - 20:00ч
Вторник, Четврток - 17:00ч;Сабота 18:00ч (почетници)
Вторник, Четврток - 18:00ч; Сабота 19:00ч
Вторник, Четврток, Сабота - 19:00ч

Недела – 09:00ч за сите групи

Важно: Тренинзите траат по 1 час (60 минути). Потребно е вежбачите да дојдат 10 – 15 минути пред почеток на тренингот за да имаат време да се подготват. Тренинзите започнуваат строго во предвидениот термин и не зависат од бројот на присутни вежбачи.

Нема подобар момент од сега, пиши ни тука!